Contact

Adres Kirsten Verdel & Geert Meesen

Adres: Populierenstraat 29
Postcode: 2371 SE
Plaats: Roelofarendsveen

+31 (0) 624 524 437
locuta @ xs4all.nl
facebook.com/locuta
linked.com/locuta
twitter.com/locuta
locutaa

8 Responses to Contact

 1. Martin Vermeulen says:

  Hey Kirsten,

  Nog last van verdere spierpijn gehad na je (onvoorbereide) 4 Day Challenge?

  Vond je verhaal gisteren in het hotel over de campagne van Obama gisteren zo interessant dat ik meteen je boek heb aangeschaft. Ben benieuwd….

  Groet,

  Martin Vermeulen

  • admin says:

   Nog steeds spierpijn, maar nu al veel minder dan gedacht. Nog een dagje en dan is het ergste leed wel geleden. 😉

 2. Nanko Kiel says:

  Ik zit je ‘avonturen’ met de rug al een poosje te volgen en dacht, nu wordt het tijd om te reageren. Afgelopen voorjaar kwam ik plat te liggen vanwege gevoelloosheid in mijn rechterbeen. Niks aan de hand zei de huisarts. Naar de fysio. Na drie keer viel ik daar bijna van de stoep af. Ben via een andere arts meteen naar het ziekenhuis gestuurd. Daar werd een zware hernia geconcludeerd. De boodschap die ik er bij kreeg was niet echt motiverend. Als ik een paar weken later was gekomen, was mijn zenuw waarschijnlijk doormidden gegaan. Afijn, in juli 2011 ben ik geopereerd. De dag erna stond ik weer op mijn benen. Voelde geen pijn meer. Heerlijk. Duurde welgeteld drie weken. Terwijl ik een eindje liep klapte ik weer door mijn rechterbeen. Zelfde verschijnselen als voor de operatie. Na veel onderzoek bleek de beschadiging aan de zenu ernstiger te zijn dan verwacht en zat hij in mijn bekken ook in de knel. Dat hadden ze in eerste instantie niet gezien. We zitten nu in februari. Thuis, achter het glas. Met Oxycontin om de pijn te stillen, Arthotrec om verkrampingen tegen te gaan en Oxazepam omdat mijn nachtrust flink onder de situatie te lijden heeft. Lang zitten is een crime, plat liggen geeft nog de meeste rust. In het ziekenhuis zeggen ze dat het herstel tijd moet hebben. Veel tijd. Teveel naar mijn smaak. Ik kan me je situatie dan ook wel een beetje voorstellen. Kan je alleen maar sterkte wensen en een spoedig herstel…

  • admin says:

   Jees Nanko, lekker klinkt dat… wel dus inderdaad een bevestiging dat ik een operatie zo lang mogelijk moet vermijden wegens dit soort consequenties. Dat is ook precies wat de neuroloog zei: dat dat te vaak misgaat en dat je dus beter kunt hopen op automatisch herstel. Vervelende daarvan is alleen dat niet duidelijk is hoe lang dat duurt..

   Hoe lang kun je zitten? Ik nog geen vijf minuten nu 🙁

 3. Lennart van der Deure says:

  Geachte mevrouw Verdel,

  ik zit in 6 vwo van het Sint Vitus College Bussum en ik doe mijn profielwerkstuk over de speeches van Barack Obama tijdens zijn verkiezingscampagne. Aangezien er vrijwel niemand is die er meer van weet dan u zou het geweldig zijn als ik een interview met u kan doen hierover!
  Ik kijk uit naar uw antwoord!

  met vriendelijke groet,

  Lennart van der Deure

 4. Willem Boermans says:

  Hallo Kirsten, Ik weet niet of je nog op enige manier contact hebt met het campagneteam van Obama. Ik zag dat de wapenlobby nu een advertentiecampagne is begonnen met zijn foto en daarbij de tekst I want your guns. Zou jij ze ergens kunnen voorleggen dat misschien wel de beste reactie is een fotootje van hem zelf met daarbij de tekst I don’t want your guns, I want theirs en daar dan illustraties bij van mensen die massamoorden plegen. Zelfs zou er nog bij kunnen dat hij graag in debat gaat met alle verstandige wapendragers om samen te zoeken naar een oplossing.
  Met vriendelijke groet Willem Boermans

 5. Freek Hazejager says:

  Kirsten, ik steun je actie om een nieuwe club op te richten. Misschien moet je vragen om mensen te laten reageren dat ze bij KPN weggaan wanneer xs4all verdwijnt. Wanneer er een aantal dit aangeeft wordt KPN misschien wel wakker. Groet Freek Hazejager.

 6. Harry says:

  Ik kan mij goed voorstellen dat de gebruikers van XS4ALL hun “merk” willen behouden. Als KPN dat niet overeind wil houden is mijn suggestie eens te verkennen wat een vereniging als HCC (een organisatie met een geschiedenis die lijkt op XS4ALL) hier in kan betekenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*