10.000e bezoeker weblog vandaag!

Vandaag de 10.000e bezoeker van mijn weblog gehad. Mijn weblog is al iets ouder dan de teller zelf, maar het scheelt niet veel. Het aantal bezoekers wordt gemeten sinds 1 mei 2004. 10.000 mensen in 2,5 maand, ik vind het niet slecht. Vooral als je kijkt naar de inhoud van mijn postings. Niet bijster interessant. 🙂

En voor mijn eigen archief dan even: op dit moment heb ik 81 postings gedaan, waar 214 comments op zijn binnengekomen. 87,2% van mijn bezoekers komt uit Nederland. En de zoektermen waar ik bijvoorbeeld vandaag het meeste hits door heb zijn o.a. ‘Mart, Smeets, Robin, Sherwood, Tour, France, Dynamo, Kirsten, Lourdes’. En nog meer onzinnige informatie heb ik nu even niet.

Meet sinds … 1 mei 2004
  Totaal aantal pageviews tot nu toe 10021
  Drukste dag tot nu toe 7 juni 2004
  Pageviews 495

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*