1000e blog entry!

Dit is ‘m dan, mijn 1000e blog entry sinds maart 2004. En dat op mijn verjaardag. Best een raar idee dat ik al bijna vier jaar aan het bloggen ben. Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat de entries een soort extern geheugen voor mezelf zouden vormen. Ik lees soms wel eens stukjes van mezelf terug van een paar jaar geleden, en daar staan vaak dingen in waarvan ik denk: oh ja, dat deden we toen. Dat externe geheugen is dus wel nodig ook. Het vervelende is alleen dat ik geen backup van mijn entries kan maken dankzij het Windows systeem waarop blogger.xs4all.nl gebaseerd is. Mochten ze ooit de stop uit het project trekken, dan ben ik in theorie alles kwijt. Erg vervelend. En om nu alles ‘even’ uit te printen… dat zie ik ook niet gebeuren. 🙂

Maar goed. We staan nu dus op 1000 entries, 2295 comments, 122 trackbacks, 321.402 bezoekers en een drukste dag met 1.866 bezoekers. Op naar de volgende 1000.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*