3.500 euro voor kinderen weeshuis Houma!

Ik ben zojuist weer eens van mijn stoel gevallen. De Stichting Belangenbehartiging voor het zeer jonge kind meldde mij zojuist 3.500 euro beschikbaar te stellen voor het weeshuis in Houma. Fantastisch! Ik ben blij dat mijn lobby nog steeds werkt. Er is 20.000 euro per jaar nodig om het weeshuis goed te kunnen laten draaien, dus ik ben heel erg blij met deze bijdrage. Als het goed is komt er in de laatste Viva van dit jaar nog een artikel over mijn China-reis met ook weer een oproep voor bijdragen. Ik hoop dat dat ook nog wat oplevert. But for now… geweldig dat mensen zo gul blijven geven!

Voor de mensen die niet weten waar dit over gaat: Ik heb eerder dit jaar vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis voor te vondeling gelegde kinderen in China. De meeste kinderen waren zwaar geestelijk en lichamelijk gehandicapt. Volgend jaar ga ik terug. Lees aub bijvoorbeeld

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.