4 dagen geen update…. sorry :)

Ik krijg al klachten dat ik mijn weblog te weinig update. Mooi is dat!

Nou vooruit dan maar weer… Hier dan weer alle niet-spannende dingen die ik de afgelopen dagen gedaan heb. Zoals het tweede hoofdstuk van mijn scriptie afgeschreven (wil niet vlotten!). En ik ben naar de bios geweest. Meerdere keren zelfs. Troy gezien (Gladiator maar dan anders) en People I Know (Al Pacino onder de douche, oehhhh…). Tevens naar de examenstunt gekeken van mijn oude middelbare school, die plaatsvond in de Leidse bioscoop Trianon. Het is niet gezond om op zo’n film twee oud-docenten te zien… paaldansen. Jaja…

Ook nog een dagje Blijdorp gedaan. Erg warm en erg pijnlijk, de halve dag met een vijf-jarige meneer op je nek moeten rondsjouwen. Maar het was wel leuk. Oh ja, en ik heb de nieuwe show van Boom Chicago gezien: ‘why aren’t you happy yet?’ Was ook weer erg leuk. En na volgens mij drie jaar ofzo heb ik ook Korsakoff weer eens van binnen bekeken. Daar zal ook nooit iets veranderen! Vanmorgen EQ- en IQ-test gedaan voor het rijkstraineeprogramma (waarvan ik me steeds meer afvraag of dat wel iets is dat ik zou moeten willen), ergens in het weekend nog ijs gegeten met J-King Bling Bling (lol), de laatste Bert Visscher en Youp van ‘t Hek kaartjes verspreid, Provinciale Statenvergadering gehad en nog een flink aantal kleinere dingetjes.

Zo, mijn externe geheugen is nu wel weer even genoeg bijgewerkt. Mocht u filosofische overpeinzingen missen, dan kunt u uw gerief hierover kwijt middels de feedback knop.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*