And now for something completely different

Ik dacht, laat ik eens naar Zeewolde rijden om Jessica in Backstage te verrassen. Kom ik daar aan, sta ik daar tussen de gabbers die of teveel hadden gedronken, of teveel drugs hadden gebruikt of die gewoon opgefokt van nature waren (want er was een hardcore feestje). Afijn, zie het maar als empirisch veldonderzoek, dacht ik nog bij mezelf. Tot ik even naar buiten wilde maar de gang geblokkeerd zag door vier uitsmijters die bezig waren om drie mensen uit de zaal te verwijderen. Hetgeen uiteindelijk lukte. Maar vervolgens vloog er wel een fiets door het raam bij de deur, waarna er niemand meer naar buiten mocht (mede omdat ze met een kapotte fles stonden te dreigen). Ondertussen waren de naar buiten gewerkte personen echter alweer verder gegaan met leuke dingen doen, zoals op de motorkap van de auto die naast de mijne stond springen en de voorruit van die auto slopen. En een knuppel uit een andere auto halen. En uiteindelijk zag ik ook wat gewonden: dikke lippen, glassplinters in gezichten en blauwe ogen. En natuurlijk een heleboel hysterische mensen, vijf politie-auto’s (ten minste vier arrestaties) en een ambulance. En ik als toeschouwer van dit spektakel.

Jessica was niet onder de indruk. ‘Dit heb ik al tienduizend keer meegemaakt’.

Voor mij aanleiding om het empirisch veldonderzoek dan maar te staken en weer terug te rijden naar Rotterdam.
Rare jongens, die Romeinen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*