Back in business?

Mijn rugpijn is nog verre van weg, maar ik heb steeds meer momenten waarop ik weer ‘gewoon’ gekke dingen kan doen. De laatste 4 dagen dus voor het eerst dit seizoen geschaatst (10km, op Flevonice, ik kon het nog!). Twee keer hardgelopen (volgens mijn strenge, voorlopig erg trage hardloopschema dat ik van ultraloper Wim Derksen opgelegd krijg, met vier keer lopen deze week). Nieuwjaarsreceptie Internet Society bezocht, waar verdacht veel XS4ALL’ers rondliepen. Twee banen aangeboden gekregen. Bij SBS Shownieuws in de uitzending gezeten (hahahahahahaha). Geweldig concert van Paul McCartney op NL2 gekeken (verdient vermelding want ik voelde me er fantastisch door). PvdA 010 nieuwjaarsbijeenkomst bezocht. Naar de SP/GL/PvdA ‘EenAnderNL’ bijeenkomst in Nijmegen geweest. Gewerkt. The Girl With The Dragon Tattoo in de bios gezien (leuk). Perfect Sense in de bios gezien (leuk). Gebruncht met Maarten/Robin/Jeroen in 020. Eindeloos motor gereden. Paar honderd blz in 23-11-1963 gelezen. En nog wat afspraken gehad enzo. Begin weer langzaam in mijn ritme te komen. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*