Beastie Boys in Metropolis, Nederland in het Sauve huis en Boston Legal op dvd

Ik val om van de slaap. Maar ik heb al weer drie dagen niet geblogd, dus vooruit maar weer. Gisteravond ben ik naar de Beastie Boys geweest, die in Metropolis optraden voor ongeveer 1.000 mensen. Vandaag staan ze in het Bell Center, voor pakweg 30.000 man. Zoek de verschillen. Het was erg leuk, maar ik ging desondanks voor het einde al weg, omdat we met alle scholars uit zouden gaan om Sherif’s verjaardag te vieren. Ook dat was leuk en zo lag ik pas om 04:30 uur op bed.

En dat heb ik geweten vandaag. Alle scholars moeten in de eerste twee maanden een presentatie geven over hun land en over wie ze zijn en wat ze doen, hetgeen gecomplementeerd moet worden met een diner. Remco had me zoals ik vorige week al liet zien een flinke berg Hollands eten opgestuurd, maar ik moest vandaag nog wel winkelen, soep koken en 40 pannenkoeken bakken. Gelukkig hielp de rest en mijn soep is een instant favorite geloof ik. Jippie. De presentatie was ook leuk, want aan het eind waren er ongeveer 4 triljard vragen, en er ontstonden boeiende discussies over het (non)functioneren van de VN en allerlei (andere) politieke aangelegenheden. Het duurde daardoor alleen wel twee uur langer dan bedoeld was. (presentatie is eventueel

This entry was posted in Muziek, Uncategorized. Bookmark the permalink.