Beating the system…

Oke, mijn dag is weer een beetje goed. Twee weken geleden reserveerde ik een auto om dit weekend naar Toronto te rijden. Het was 144,80 CAD, wat ik nogal goedkoop vond, daar iemand anders een auto had gehuurd voor hetzelfde weekend voor 308 CAD. Voor de zekerheid belde ik Avis daarom even, of het wel klopte. ‘Ja hoor, weekendtarief.’

Vandaag moest ik de reservering lichtelijk aanpassen omdat we pas op vrijdagochtend weg kunnen in plaats van donderdag. Na een beetje frutselen op www.avis.ca kwam ik uiteindelijk op het hilarische bedrag van 36,21 CAD uit. Dat is ongeveer 21 EUR en die kosten worden met 5 personen gedeeld.

Wat is nu de truc? Ik huur de auto van vrijdagochtend 08.00 uur tot zaterdagochtend 08.00 uur. Maar… omdat het weekendtarief is, moet ik de auto pas maandag om 23.59 uur uiterlijk terugbrengen. Ik heb het zwart op wit (geprint en al). Oorspronkelijk had ik maandag als retourdatum opgegeven en dat leverde dus een hogere prijs op. Maar nu is het dus bijna gratis. En ze kunnen er moeilijk eh… moeilijk over doen, want alles staat netjes op papier. Ladida…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*