Beijing brengt verlossing!

Zo, dit is mijn blogentry met de meest misleidende titel aller tijden. 🙂

Remco is zijn archieven ingedoken en mailde mij vanmorgen het verlossende antwoord: op 3 april 2007 zijn we in Beijing naar de film 16 Blocks geweest, wat ik waarschijnlijk vanwege gebrek aan een computer rond die datum niet in mijn eigen administratie heb opgenomen. Maar ik kan me de film nog goed herinneren. Het was de enige film in het Engels, Bruce Willis speelde de hoofdrol, maar het verhaal was matig.

Maar dat boeit allemaal niet…. Ik heb in 2007 dus toch 100 films in de bioscoop gezien, hetgeen mijn doel was! Yessss!!

Het is ook wel enigszins verontrustend: ik was er behoorlijk van overtuigd dat ik in mijn administratie geen enkele film was vergeten, maar achteraf blijken dat er dus ten minste drie te zijn. Alle drie de films waren op momenten dat ik het bioscoopbezoek niet even snel op mijn laptop kon opslaan, maar je neemt op zo’n moment toch aan dat je het wel onthoudt. Niet dus. Het menselijk geheugen is erg bedrieglijk. Ik vraag me nu dus ook af wat ik allemaal vergeten ben over vorig jaar (los van de films dus).

Afijn, mijn verder volstrekt nutteloze doel van 100 films in een jaar kijken in de bioscoop heb ik dus gehaald! Dat betekent dat ik het dit jaar wat rustiger aan ga doen. Met bioscoopbezoek that is, niet met films kijken. Blijft mijn grote hobby. 🙂

Aanraders van dit jaar tot dusverre: Charlie Wilson’s War, The Bucket List, The Kite Runner en als runner up: The Great Debaters.
En dan ga ik nu voor de derde keer proberen mijn auto weer aan de praat te krijgen, die al weken met een lege batterij staat.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*