Bereikbaarheid in de komende weken

Vanavond is het laatste debat en zoals gewoonlijk werken we tijdens het debat weer de hele nacht door hier in Washington DC. Morgenochtend verlaat ik het landelijk hoofdkantoor tijdelijk, omdat ik samen met de meeste andere mensen hier naar swingstates wordt gevlogen voor de laatste weken. Nu ja, gevlogen… ik pak de trein naar Pittsburgh morgenochtend. Pennsylvania is de staat waar ik tot 2 november meedraai in het management van de field organization.

BEREIKBAARHEID DE KOMENDE WEKEN
Ik ben vanaf heden telefonisch bereikbaar via +1 202 436 00 49. Dit is mijn nieuwe Amerikaanse mobiele nummer. Alleen in noodgevallen ben ik op mijn Nederlandse mobiel bereikbaar: 0624-524437

Ik heb elke dag toegang tot mijn e-mail, en ben zeer goed bereikbaar op die manier. Klik links op deze pagina op ‘contact’ om e-mails te sturen. Ik reageer dan asap.

BEREIKBAARHEID VANAVOND TIJDENS HET DEBAT
Tijdens het debat ben ik bereikbaar op +1 202 479 5170 (tot 05:30 uur Nederlandse tijd).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*