BNR, TV Rijnmond, U2, Faith No More en Last Lion

Morgenochtend (woensdag 25 februari) zit ik tussen 09:15 en 10:30 uur bij BNR in de uitzending om te praten over Obama’s speech in het Capitol (ik wil het nog net geen State of the Union noemen, hoewel het daar dicht tegenaan zit). Om 17:35 uur ben ik nog een minuutje in de uitzending van TV Rijnmond (wat daarna 24 uur lang elk uur herhaald wordt). Maar het leuke nieuws is natuurlijk dat Faith No More vandaag heeft aangekondigd weer bij elkaar te komen voor een Europese tour! Een reunie, met Mike Patton…! BLIJ BLIJ BLIJ!!!!

Minder blij ben ik tot dusverre met de nieuwe CD van U2. Ik ben pas halverwege met luisteren, maar tot nu toe vind ik ‘m echt ronduit waardeloos. Bij de laatste U2-cd’s vond ik telkens zo’n 85-90% van de nummers briljant, maar deze cd… is echt bagger… vreselijk teleurstellend. 🙁

En ten slotte: ik wil het boek ‘Last Lion, Fall and Rise of Ted Kennedy’ graag hebben, maar ik kan het nergens tegen een fatsoenlijk tarief vinden. Amazon.com werkt niet mee, want als ik het daar wil bestellen, krijg ik na het intikken van mijn adres de melding dat het boek helaas niet naar dat adres verstuurd kan worden. Gewoon een NL adres nota bene. Heel irri. Iemand een tip voor een site die wel meewerkt?

This entry was posted in In de media, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*