Canada, here I come!!!!!!!!!!!

Het is even stil geweest op mijn blog, na mijn laatste posting over het misschien-naar-Canada-gaan… Ik had namelijk alle formulieren wel netjes ingevuld en ik heb inmiddels ook de verplichte TOEFL-toets gedaan (uitslag over anderhalve week, maar ik heb ‘m denk ik meer dan ruim gehaald), maar er waren nog wel een paar potentiële valkuilen. Zo wil ik als bestuurskunde studente meedoen aan een sociologie uitwisseling. Waarbij ik ook nog eens een aantal vakken wil doen die niet onder sociologie en niet onder bestuurskunde vallen (rechten en politicologie). Vakken die ik verder niet wil uitruilen (zoals dat gebruikelijk is) voor vakken die ik in Nederland dan niet hoef te doen, want dat kan al niet meer. Ik heb hier alles al gehaald, het is dus puur een toevoeging aan mijn curriculum. En tenslotte: het zat eigenlijk al vol, ook een mogelijk probleempje. Maar… ik kreeg zojuist een mailtje van mevrouw Otte van de EUR:

hoi,
the letter of acceptance komt er aan. Je kunt gaan.
groetjes,
marianne

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.