Chicago Personal Injury Lawyer ! – De best betalende adsense keywords?

Ik heb al een kleine anderhalf jaar wat keywords van Google links op deze blog staan. Als je daar op klikt, dan krijg ik meestal zo’n 0,04 EUR. Woehoe. In 14 maanden levert het me in totaal maar liefst 100 dollar op, so far. Het schijnt dat je de opbrengsten enorm kunt vergroten als je bepaalde ‘high paying’ woorden hebt, waar een ‘clickthrough’ veel meer geld oplevert. De top 5 zou zijn:

1. $78.30 chicago personal injury lawyer
2. $73.01 chicago personal injury attorney
3. $69.17 lasik new york city
4. $64.27 new york personal injury lawyer
5. $64.17 new jersey car insurance

Maar ja, hoe dat allemaal precies werkt -en of het werkt-, daar heb ik niet zoveel tijd voor om het uit te zoeken. Chicago personal injury lawyer, moet je dat veel tikken om dat als keyword te krijgen? Zo ja: chicago personal injury lawyer!!!

Wie mij in twee zinnen uit kan leggen hoe ik over die 100 dollar heen kom: let me know. En anders laat ik het gewoon weer zitten en dan ga ik over een jaar weer eens mijmeren hoe ik Eigenlijk Rijk Had Kunnen Worden Als ik Google Adsense Goed Had Gebruikt.

Chicago personal injury lawyer dus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*