Curling in Canada

Ik had nog een foto van een partijtje curling dat we laatst in Montreal gedaan hebben. Op de foto een aantal van de Sauve Scholars (Guillaume, David, Jon, Sidd, Chris, Kini en ik). Vandaag is overigens mijn laatste dag in Montreal. Over welgeteld vijftien minuten beginnen afscheidsreceptie en diner. Iedereen is dus hier, behalve Madalena. Haar vader is twee weken geleden zeer onverwacht overleden. Zo begon het einde van het jaar met het overlijden van Jim en Meriam, en zo eindigt het dus ook. Madalena hing net via Skype aan de telefoon met de groep en klonk redelijk opgewekt. Dat scheelde wel.

Het is een krankzinnig jaar geweest. Of beter gezegd, acht maanden. Ik zou er graag uitgebreid bij stilstaan, maar ik heb even geen tijd meer… Gelukkig is alles gewoon terug te lezen op dit blog uiteraard. Moet je voor de lol eens beginnen bij bijvoorbeeld 28 april 2007 en dan weer een beetje bijlezen. Ik word er zelf al moe van!

Afijn, vanaf morgen ben ik onderweg door Canada, richting de VS. De komende twee maanden ben ik overal en nergens. De presidentsverkiezingen in de VS zullen als een rode draad overal doorheen blijven lopen. Had ik al gezegd dat ik een boek over de verkiezingen ga schrijven? Bij deze…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*