Daar gaaaaaan we weer!

Wat heb ik nu weer gedaan?! Ik ga weer eens pogen om iets onmogelijks te doen. Ik word bijna moe van mezelf…

Afgelopen dinsdag heb ik mij over laten halen door XS4ALL-directeur Doke Pelleboer om mee te doen met de Dam tot Damloop in Amsterdam. Wat daar het probleem mee is? Welnu, de Dam tot Damloop is zestien kilometer lang en ik heb nog nooit meer dan tien kilometer gelopen! En momenteel ben ik bezig om langzaam op te bouwen naar een langere afstand, maar vorige week liep ik pas een half uur (zeg ongeveer vijf kilometer). Vandaag ga ik 45 minuten lopen, maar ook dat is nog lang geen zestien kilometer. En de Dam tot Damloop is 19 september al! En daar zit dus het probleem: ik heb te weinig voorbereidingstijd. Mijn onmogelijke schema:

– vandaag 45 minuten
– volgende week vrijdag 1.05 uur
– de vrijdag daarna 1.20 uur (ongeveer 13 kilometer)

En de week daarna is het al! Bovenstaand schema klinkt logisch, maar mezelf kennende zal ik 10.000 keer dood gaan tijdens het lopen van die tijden, als ik het al haal. Het is simpelweg te kort.

Maar ja, natuurlijk ben ik zo stom om het wel te gaan proberen. As usual.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*