Dag 17: ziek

Gisteravond zouden we gaan bowlen. Dat werd dus in de praktijk kegelen. Tenminste, als er 5 pins staan en je mag drie keer gooien met een belachelijk klein balletje, dan is het toch kegelen? Twee ronden gespeeld, twee ronden gewonnen, dat dan weer wel. 🙂

Daarna ging iedereen nog uit, maar ik vond dat even geen goed idee. In plaats daarvan DS9 gekeken en relatief vroeg gaan slapen.

Vanmorgen werd ik wakker en wist ik al hoe laat het was zonder dat ik op mijn horloge had gekeken: ik ben ziek! Snipverkouden, tranende ogen, elke paar seconden niezen (nu al uren achter elkaar), opkomende hoofdpijn… Kortom: heel fijn, maar niet heus. Rene was gister een beetje aan het niezen, dus ik denk dat ik het van hem heb. Met een beetje mazzel/pech lopen er vandaag dus veel meer mensen rond die ziek zijn.

—> Naar bed. 🙁

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*