Dag 21: presentaties

Vanmorgen dan eindelijk (…) mijn eerste presentatie gehad, die basically bestond uit een samenvatting van een artikel over de invloed van politiek op het internet en vice versa. Ik was de eerste van de hele klas, dus het was even aftasten. En ik bleek de enige (van de zes studenten) te zijn die transparanten gebruikte. De rest las gewoon wat blaadjes voor. Dat was alvast even anders dan in Nederland. Wat ook opviel: niemand is hier zenuwachtig. Maar dat heeft waarschijnlijk veel te maken met het feit dat er hier veel meer presentaties worden gegeven dan in Nederland. Een cijfer heb ik nog niet, dat blijft nog even afwachten.

En nu moet ik toch wel heel snel beginnen aan mijn tweede presentatie, die morgen al is…

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*