Dag 25: Antwoorden, drukte en stress

Ik voel me vandaag alsof ik in ‘The Amazing Race’ zit, een razend populair programma hier in Canada, dat in Nederland in een soortgelijke variant bekend is onder de naam Peking Express. Ik ren van hot naar her en heb een todo-lijst waar de meeste mensen een week voor nodig zouden hebben, maar ik ga het allemaal vandaag doen, no matter what. Ik moet nog even wat achterstallige blogdingen inhalen bijvoorbeeld. Hier zijn de antwoorden op de vragen die u dit weekend stelde:

Herman vraagt: Welke lokale kranten heb je in Ottawa ? 
Dat zijn de Ottawa Citizen, The Ottawa Sun en Le Droit. Maar ik lees een nationale krant: Globe and Mail. Dat is zeg maar de VK/NRC van Canada.

Remco vraagt: Ben je Alanis Morissette al tegengekomen?
Godzijdank niet.

Joris vraagt: Heb je al Canadese voordeuren open gemaakt/ingetrapt?
Believe me, I have tried. Maar iedereen doet zijn/haar deur hier gewoon op slot. Om mijn eigen kamer in te komen heb ik drie sleutels nodig: 1 voor de verdieping, 1 voor de toegang tot de keuken en 1 voor de toegang tot mijn eigen kamer. In sommige andere gebouwen heb je zelfs nog een sleutel nodig om het gebouw in te komen.

Jessica vraagt: Lust je UNOX mutsen?
Nee muts!

Patrick vraagt: Is south park the movie nou een waargebeurd verhaal ?
Het antwoord hierop is na bijna vier weken Canada makkelijk te geven: JA! Canadezen zijn raar en bewijzen dat ook keer op keer. Als je toch blij met ze bent en er zelf een wilt worden, kijk dan eens op Paul mij een stokje door, wat inhoudt dat ik vijf vragen moet beantwoorden:

1: Total bits’n’bytes of music accumulated on your pc?

3.219.965.199 bytes

2: Last bought cd?

Dat moet Clawfinger zijn, met Zeroes and Heroes.

3: Last song heard before reading the “questionnaire”?
Don’t stop me now, van Queen. Eén van de nummers die ik vrijwel elke dag in de food court hoor!

4: Songs you listen a lot to or mean a lot to you?
Dat zijn er veel teveel om ooit op te kunnen noemen!! Daar heb ik nu geen tijd voor… Deze vraag is too much!!

5: Which 5 persons do you force to continue this ridicule and why?
Jessica, Krista en Gerwin. Jessica omdat. Krista omdat idem. En Gerwin omdat Gerwin! En niet nog twee omdat 3+0=5.

En nu moet ik snel verder lezen, mailen, college voorbereiden en volgen, nog meer lezen en dan ergens vanavond naar Hotel Rwanda, een film over de genocide in Rwanda die ongelooflijk goede kritieken krijgt en op www.imdb.com bijvoorbeeld gemiddeld een 8,5 staat nu. Ben erg benieuwd.

Oh, enne, zoals u wellicht gehoord heeft: U2 komt dus naar Nederland. Kaartverkoop begint zaterdag 5 februari. Als er nog mensen in de rij gaan staan voor kaarten en er minder dan zes gaan halen, let me know!

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*