Dag 26: vrij!

‘Mutt’ vraagt in een reactie op mijn posting over Montreal wanneer ik ga skiën. Twee minuten voordat ik die vraag las stond Joaquin hier voor mijn deur om te vragen of ik zondag mee ga skiën, daar er een goedkope trip is georganiseerd voor de 5e en 6e verdieping van Leeds. Ik ga zondag dus -voor het eerst in mijn leven- skiën! En nu maar hopen dat ik dan al wakker genoeg ben, daar ik zaterdag eerst mijn verjaardag nog moet vieren. 🙂

Nadat ik gisteravond tot 00.00 uur nog literatuur heb bestudeerd ben ik vandaag ‘vrij’. Nu even wat mailtjes rondsturen, kamer opruimen en vanmiddag schaats ik dan naar de binnenstad, alwaar ik naar Hotel Rwanda ga, wat er gister maar niet van kwam door alle drukke studie bezigheden.

En ik maar denken dat ik het in Canada wat rustiger aan zou gaan doen.
Ha. Ha.

(Oh ja, over Joaquin gesproken, die is dus nu al aan het schaatsen, naar de Venezuelaanse ambassade om daar zijn nieuwe paspoort op te halen. Hij had eerst in Mexico geprobeerd om een nieuw paspoort te krijgen daar zijn oude verlopen was, maar daar vertelden ze hem dat ze helemaal geen paspoorten hadden (!), en nu hij het hier aanvroeg duurde het maar 48 uur. Voor Venezuelaanse begrippen belachelijk snel (zelfs voor Nederlandse), hetgeen Joaquin dan ook tot de volgende uitspraak verleidde: ‘Within 48 hours? So when I get there, I will have to wait only 48 hours before I have my passport and can skate home again!’)

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*