Dag 27: kort

Opstaan, eten, hardlopen (voor het eerst sinds 7 december, viel dat even Heel Erg tegen), douchen, college, eten, slapen. Dat is vandaag.

(update) Oh ja, had ik al verteld dat er hier een zwembad is? En squashbanen? Etc? Ik heb verzonnen dat ik de rest van mijn verblijf hier elke dag iets ga doen: afwisselend hardlopen, schaatsen, zwemmen en squashen, en elke zondag voetballen en elke maandag basketballen. Eens zien hoe lang ik het volhoud. Gisteren begonnen met schaatsen, vandaag gelopen, wat ik morgen ga doen weet ik nog niet, waarschijnlijk weer lopen… (want vrijdag gaan we naar de bios schaatsen).

En zaterdagavond, voordat mijn feestje begint is er nog de Carleton Cup. Dat is een triathlon: eerst het hele kanaal schaatsen (8km), dan hardlopen (onbekende afstand) en daarna drinken. skate-run-drink. Ooit verzonnen omdat het in de winter vanwege de kou nu eenmaal niet lukt om ‘coherent na te denken over Canadese eenheid’. Dus dan maar zo. En officieel een Carletonding dus, ondanks de alcohol! Canadezen zijn grappig…

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*