Dag 29: 30 uur jarig?

Ik ben nog steeds moe, versliep me vanmorgen heel erg en kwam daardoor een half uur te laat op college, alwaar ik mijn eerste cijfer terugkreeg (een 8.5, jippie). Daarna de hele dag alleen maar een beetje suf naar mijn computerscherm zitten staren, beetje chatten, beetje dvd’s kijken, wat rondmailen, allemaal volstrekt nutteloos. Mijn 780 blz. dikke boek over Global Politics ligt de hele dag al onaangeroerd naast me.

Het leukste van vandaag was nog Karen die me heel blij kwam vertellen dat ze 3000 had gewonnen in een rechtzaak die ze tegen een boer had aangespannen waar ze deze zomer gewerkt had (die vaag deed met uitbetalen, dat namelijk niet deed en toen ze daarover klaagde haar ontsloeg).

Afijn, volgens de Hollanders ben ik dus nu al jarig, volgens mij pas over bijna zes uur. Laat ik het dan maar de komende 30 uur vieren in plaats van 24 uur. Ook origineel. ðŸ™‚ 

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*