Dag 4: Snowboarden is leuk!

Het is al woensdag. De tijd gaat snel. Ik heb vannacht elf uur geslapen. Ik had zoveel pijn aan mijn schouders, dat ik mijn laptop niet eens meer kon optillen. Ook kon ik niet op mijn armen steunen bij het opstaan uit bed. Ik was dus bang dat ik vandaag niet zou kunnen boarden. Maar toen ik vanmorgen met enige moeite wakker werd, voelde ik dat de pijn net genoeg gezakt was om het weer te proberen. En met succes, want het ging vandaag erg goed en nu ik weer ‘thuis’ ben, kan ik zowaar alles nog steeds bewegen. Nieuw probleem is nu dat ik de laatste dagen zo afgevallen ben, dat mijn skibroek afzakt. Hoe verzin je het! Ook gek is dat ik natuurlijk weer de enige op de hele berg ben die zonder muts op de piste staat. Ik heb hem wel bij me, maar zolang ik geen koude oren heb vind ik een muts alleen maar lastig. Dus ook al sneeuwde het net keihard en was het min zoveel, zonder muts ging het prima. Ik vind het wel gek dat ik geen koude oren krijg, normaal gesproken heb ik daar heel snel last van. Heeft misschien met het gebrek aan wind te maken.

Het is ook wel lekker om elke dag rond 15:30 uur weer binnen te zijn. Even lekker douchen, niks doen, mail lezen, CNN kijken, stroopwafeltje eten, Oscar nominaties kijken (GE-WEL-DIG dat die actrice die Amelia speelt in Babel een Oscar-nominatie heeft. Zo terecht… zij moet winnen!!), etc.

Morgen laatste dag les en daarna nog twee dagen op eigen houtje de berg af. De les van vandaag was bijna een prive-les, alleen Remco en ik waren er. Jan is nog steeds aan het skien. En waar ik gisteren onmogelijk de deur nog uitkon na het avondeten, denk ik dat ik vanavond dat apres-ski gebeuren toch maar eens ga proberen. 🙂

Remco had trouwens op zijn weblog al wat foto’s gezet: SBS6 filmt de chaos op Utrecht CS; De hele dag wachten op Utrecht CS zonder te weten wanneer er een bus komt; Bergen zonder sneeuw; Toch sneeuw gevonden!

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*