Dag 43: Basketbal & ECHT schaatsen

Vanmorgen werd ik om 07.15 wakker gebeld door Karen, die de toegangscode tot het kantoor op het vliegveld (waar ze werkt) was vergeten. Of ik die even op wilde zoeken. Ik klaagde dat ik mijn droom nu vergeten was en dat die zo leuk was, maar toen ik ophing herinnerde ik mijn droom ineens weer en die was eigenlijk helemaal niet leuk. Het was op mijn middelbare school en er waren terroristen en ik probeerde aan ze te ontsnappen door op het dak te klimmen enzo. Dus maar goed dat ik wakker werd gebeld.

Daarna nog even doorgeslapen en toen met Chelsea naar de fieldcourt, omdat we vandaag voor het eerst gingen basketballen. Dat ging behoorlijk goed, beter dan ik verwacht had. Mijn lay up doet het nog!

Vervolgens rennen naar Leeds om snel even te douchen, en niet veel later met Joaquin, Rene en Olynda naar het kanaal: schaatsen! Omdat ik daar direct al vier mensen op Noren zag dacht ik: laat ik eens vragen of ze Nederlands zijn. Maar dit keer bleek het echt om Canadezen te gaan, van een skateschool uit Ottawa. In het kader van Winterlude kon je vandaag Noren uitproberen in een speciale tent, zo vertelden ze me. Ik wist niet hoe snel ik daar heen moest schaatsen, eindelijk Noren! Na enig wachten op de juiste maat, en na Ollie, Rene en Joaquin uitgezwaaid te hebben (die durfden het niet aan) kreeg ik dan eindelijk -voor het eerst in jaren- weer Noren aan mijn voeten. En het was heerlijk! Uren geschaatst, tot mijn voeten allebei zo dood waren dat het ruim vijftien minuten duurde voor er weer leven in kwam. En zo hoort het! Bij de skateschool-tent nog even een boek doorgebladerd over de Elfstedentocht (in het Nederlands) en daarna terug naar de uni. Waar ik nu behoorlijk moe dit verhaal zit te tikken, maar ik moet vanavond ook nog uit (PaRtY), dus nog even doorbijten (lol).

En dan morgen de hele dag leren voor mijn midterm van maandagmiddag. Slik…

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*