Dag 45: tentamen!

Het eerste deel van de dag kenmerkte zich door een bijzonder ongezonde dosis STRESS. Met hoofdletters ja. Ik kon vanmorgen nauwelijks wakker worden, daar ik ontzettend slecht geslapen had. Ik ging om 23.30 naar bed, werd 1000 keer onrustig wakker, keek toen op mijn horloge in de veronderstelling dat het minstens 04.00 uur moest zijn, maar toen was het… 23.40 uur! En dat ging zo de hele nacht door.

Moeite met opstaan dus, en daarna meteen leren leren leren leren leren. En natuurlijk had ik de hoeveelheid stof zwaar onderschat, ik dacht dat ik om 12.00 uur alles wel een keer gelezen zou hebben (aantekeningen etc.), maar ik was op dat tijdstip nog niet eens op 1/3. Na een korte lunch dus meteen weer door, terwijl ik eigenlijk alleen maar wilde slapen, mijn hoofd draaide, de kamer draaide, ik was moeee….

En nadat ik net alles een keer had doorgebladerd moest ik bijna rennen om op tijd bij het tentamen te zijn. Om daar vervolgens in 50 minuten tijd 5,5 blz vol te schrijven (en geloof me, ik heb een klein, priegelig handschrift). Kramp in mijn hand van het schrijven, maar het ging dus wel lekker. Ze vroegen precies de dingen die ik tijdens de colleges al het meest interessant vond, dus dat kwam goed uit. Ik gok dat ik 90-95% wel heb!

Nu dus even heeeeeeeelemaal niets en dan di/wo/do nog een paper schrijven…

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*