Dag 46: Chocolade!

Zo, mijn 250e post op dit weblog. En het gaat nog steeds nergens over, I know. 🙂

Na de stress van gisteren besloot ik om vandaag vrij te nemen. Om 11.00 uur belde Carolina me wakker (zo laat ja) met de vraag of we gingen schaatsen. Graag zelfs, maar… het kanaal bleek gesloten te zijn. Eerst had ik geen idee waarom, tot ik het ijs zag (zie eerste foto hieronder). In plaats daarvan namen we dus de bus naar de binnenstad om te gaan shoppen (ik en shoppen!!). Ik had een nieuwe rugtas nodig voor New York en de meivakantie, dus ik had nog een serieus doel ook. Uiteindelijk kocht ik natuurlijk een Roots rugtas en… voor 43 dollar aan chocolade!! I can’t help it, I’m addicted… (ik heb trouwens van mijn huisgenote geleerd dat iets pas echt goede chocolade is als bij de ingredienten eerst cacao wordt genoemd en dan pas suiker. Tot nu toe kan ik echter alleen maar chocolade vinden waar suiker als eerste wordt genoemd. Als iemand echte chocolade kan vinden, dan is dat altijd bijzonder welkom in Box 569 Carleton University Residence, 1233 Colonel By Drive, K1S5B7 ON, Ottawa, Canada). 🙂

Carolina was echter onverzadigbaar wat het winkelen betreft en dat ging me allemaal net iets te lang duren, dus besloten we om onze wegen te doen scheiden. Zij ging verder winkelen, ik ging naar de bios: Hitch. Ik wist van tevoren al dat het de standaard Hollywood feel good movie zou zijn en dat klopte ook. Aardig, maar morgen weer vergeten.

En inmiddels ben ik weer op mijn kamer, na net met de hele groep uitgebreid gegeten te hebben in de food court. Ik heb maar eens wat plaatjes geschoten daar, dan weten jullie (hoe reuze interessant, gaap) waar ik elke dag twee keer onbeperkt kan eten deze maanden. Over het algemeen is het goed te doen!

Oh, en waarom die twee foto’s met die bomen en sneeuw hieronder staan? Welnu, die foto’s zijn genomen op het dak (!) van het winkelcentrum… Rare jongens die Canadezen…


This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 46: Chocolade!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*