Dag 64: sprinklers, papers en kwartfinales!

Vanmorgen weer geconcentreerd op een nieuw paper. En dat was zowaar binnen no-time af. Voldoende tijd dus om twee DS9 afleveringen te kijken en daarna door naar de laatste reguliere wedstrijd van de voetbalcompetitie. Ik ben tegenwoordig de enige spits in ons team en vandaag waren we maar met zes spelers in plaats van de benodigde zeven, dus dat werd flink knokken (de tegenstander stelde heel sportief wel zeven spelers op). Met vier verdedigers in het andere team was er geen doorkomen aan, vooral ook omdat ik vanuit ons eigen middenveld vrijwel geen ballen kreeg. Tot de tweede helft, toen Marilee op het middenveld ging spelen. Daarna kwamen er wel ballen in mijn richting en zo werd het… 2-0!

Volgende week geen wedstrijd, 20 maart is de kwartfinale. Die we ongeslagen ingaan. Jaja, zo maak je nog eens wat mee in Canada. 🙂

Toen ik net terug kwam bij Leeds zat ongeveer het hele gebouw buiten. ‘You can’t go in, there’s a sprinkler malfunctioning on the sixth floor.’ Wat bleek, anderhalf uur voordat ik arriveerde was er een sprinkler gesprongen op de zesde verdieping (eentje boven me) en om die te fixen moesten alle sprinklers in het hele gebouw worden afgesloten, waardoor er een ‘technical fire hazard’ ontstond. Dus: hele gebouw ontruimen. Afijn, ik liep nieuwsgierig naar de lift, waar niemand stond die zei dat we niet naar binnen mochten. Ik de lift in, naar de vijfde verdieping: wederom niemand. En vervolgens blijken er gewoon een heleboel mensen gewoon op de floor te zijn, die van niets weten. Schijnbaar is het defect al verholpen…?

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*