Dag 66: virussen, spyware en the world of tomorrow

Wat een nutteloze dag was dit. Eerst wakker schrikken doordat het brandalarm getest werd, daarna niets kunnen doen aan mijn paper omdat mijn huisgenote de hele dag muziek aan had staan waardoor ik me niet kon concentreren, daarna een college dat zo ongelooflijk saai was, dat ik toen de pauze aanbrak niet wist hoe snel ik weg moest komen, vervolgens toch maar wat aan mijn paper geschreven, totdat het brandalarm weer afging en we moesten evacueren. Uiteraard was het wederom loos alarm. Ik heb nog nooit zoveel ellende met een brandbeveiligingssysteem gezien als hier. Want oh ja: die sprinkler van afgelopen weekend, die heeft dus een aantal kamers op de zesde verdieping en ook een aantal op mijn verdieping onder water gezet. Er staan nu al dagen windmachines te blazen om het vocht weg te krijgen.

Afijn, uiteindelijk de tv lounge ingestrompeld om daar Sky Captain And The World Of Tomorrow te kijken, wat een onbehoorlijk slechte film was, ondanks de allerlaatste uitspraak van Jude Law, die veel goedmaakte. En nu ben ik al uren bezig om mijn computer spyware- en virusvrij te krijgen. Ik heb ergens een bijzonder hardnekkige trojan en wat andere zooi opgelopen en Spysweeper, McAfee, Stinger, Ad-Aware en Spybot krijgen het niet weg. Ik poog het nu met Norton. ERG irritant.

In de tussentijd rest mij niet veel meer dan afwachten tot mijn laptop klaar is met ratelen. En het is al bijna half twee. ‘s Nachts. Zucht.

Oke, kort verslagje van de film van gisteravond dan, want gister ben ik dus ook naar de bios geweest. Dit keer naar The Jacket. Een in potentie goede film, die qua inhoud een klein beetje te vergelijken is met Memento, maar het lijkt te vaak alsof er gewoon lukraak complete scenes uitgeknipt zijn omdat de film te lang werd ofzo. Sommige mentale sprongetjes die je in de film moet maken om bij te blijven zou Armstrong een ‘giant leap for mankind’ noemen. Erg ongeloofwaardig en dus erg jammer. Maar vanwege het potentieel goede materiaal dan toch maar een 7+.

Update: www.hitmanpro.nl als het ultieme middel om spyware en virussen te slopen en dat heeft wonderwel geholpen. Fantastische rapportage ook als alles gescand is!

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*