Dag 67: R.E.M., Coldplay, Moby, Foo Fighters, Pennywise, Sick of it All, Duran Duran, Nine Inch Nails…

Gister klaagde ik nog dat ik gek werd van de muziek die mijn huisgenote de hele tijd op heeft staan, vandaag ben ik best wel blij over alle aankondigingen van concerten die ik vanuit Nederland en Amerika op me af zie komen. Het wordt een leuk muzikaal jaar:

Werchter met R.E.M., Nine Inch Nails, Pennywise, Rammstein en de Foo Fighters
Sick Of It All met een nieuwe cd in de herfst en dus een nieuwe (Europese) tour
Coldplay in het Gelredome
Velvet Revolver in Ottawa
Duran Duran in de HMH
Moby in de HMH
U2 in de ArenA

What’s next, behalve dan Meat Loaf (arrow Rock) en de Prodigy (Pinkpop) die ik moet missen omdat ik dan nog in Canada zit? 🙂

(Oh ja, mijn paper…)

Update: paper dus, die nog steeds niet af is. Maar dat krijg je als je eerst gaat rennen, daarna naar college moet en vervolgens met je enige echte rez fellow Matt naar een comedy club gaat. En damn wat was dat goed zeg! Ik verwachtte weinig voor 18 dollar, maar kreeg een onbeperkt heerlijk buffet, met voorgerecht, hoofdgerecht, chocoladetoetje en thee toe, en aansluitend zeven stand up comedians waarvan er 4 goed waren, 2 middelmatig en 1 echt heel erg goed. Als je ooit in Ottawa komt: Absolute Comedy is the place to be!

This entry was posted in Muziek, Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*