Dag 68: wat is er saaier dan….

Wat is er saaier dan archiveren in een bibliotheek? Ik weet het sinds vandaag: een gastspreker tijdens een college die twee uur lang vertelt over archiveren in een bibliotheek. En als die gastspreker nu nog een vreselijk inspirerende man of vrouw was geweest met allerlei intrigerende verhalen over al dan niet zoekgeraakte boeken, brieven, tijdschriften of ander materiaal, dan was het misschien nog niet zo heel erg geweest. Maar nee, de persoon zelf was de personificatie van zijn werk.

Archiveren is erg belangrijk, dan snap ik ook wel, maar dat is dan ook alles wat ik er over wil weten.

De rest van de dag was ook niet echt bijzonder, ik ben de hele dag bezig geweest met alwéér een paper. Die is net af, de rest van de avond doe ik denk ik om en nabij zo ongeveer bij benadering helemaal NIETS.

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*