Dag 7: Laatste dag!

Vandaag was onze laatste dag in Zell am See. Toen we wakker werden en naar buiten keken zagen we maar een ding: SNEEUW. Er is vannacht en vandaag overdag bijna 15 centimeter sneeuw gevallen en het valt nog steeds. Geweldig om op te boarden en skien, maar wel irritant omdat het best koud was, mede dankzij de wind. Het snowboarden zelf ging vandaag echt heel erg goed. Ik kan binnen no time naar beneden, ben zelfs een stukje off piste geweest en had aan het eind van de dag nergens last van. Geen spierpijn, geen zere tenen, zelfs mijn schouder zweeg in alle talen. Heerlijk! Dus nu vind ik het alweer jammer dat we zo naar huis moeten.

We wachten nu in de lobby van het hotel op het vertrek van de skitrein. Ik begreep net dat de trein bij aankomst hier 3,5 uur vertraging had vanmorgen. Het zit er dus dik in dat we op de terugweg een zelfde soort vertraging oplopen. En dat is wel erg vervelend, want de ETA was 10:00 uur morgenochtend en vanaf 15:00 uur staan er mensen bij me voor de deur. Dan moet ik wel thuis zijn!

Nu eerst nog even een uurtje relaxen, en www.boston-legal.org doorscrollen.

Ik wil meer/weer snowboarden! 🙂
Filmpje op dit adres.

En hieronder foto’s. De allerlaatste is van eh… nu!! 🙂







This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*