Dag 7: Meeting people!

Daarna teruggegaan naar het Leeds House (waar ik woon) en daar de common area ingedoken om een beetje tv te kijken. Daar ontmoette ik Josh en Alexander. Allebei erg aardig. Met Josh en Ernesto raakte ik in een discussie verwikkeld over multiculturalisme en Afghanistan en de NATO en Irak en nog 6000 andere dingen. En ik heb inmiddels diep respect voor Josh, want die bleef maar geduldig proberen zijn verhaal te doen, terwijl Ernesto gedurende bijna een uur bij letterlijk ELKE zin inbrak om te zeggen dat hij het er niet mee eens was. Het was bijna een soap. Na een uur gaf Josh het op en probeerde een gesprek met mij aan te knopen over de sneeuwstorm die momenteel woedt. Na een week rustig weer sneeuwt het nu al de hele dag. Ik heb geprobeerd om er met mijn webcam foto’s van te maken, maar dat schiet niet echt op, zoals je kunt zien. Wel grappig, op #ottawa (chat) zitten en paar Canadezen elkaar uit te schelden omdat er eentje klaagt over de sneeuw. Ik quote: ‘WHAT IS WITH F**** CANADIANS AFRAID TO GO OUT IN THE SNOW’..

www.elcheapo.nl al voor 239 euro… Dus… wie wil er ook komen? Weekje New York… Dit hostel heb ik het over:

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.