DANK JE WEL!!!

Het doel om 10.000 euro op te halen voor de operaties van zeven Chinese weeskinderen met hazelip en klompvoeten leek een tijdje geleden nog onhaalbaar. Maar dankzij een groot aantal ongelooflijk aardige mensen lijkt het gewoon te gaan lukken. Ik viel letterlijk van mijn stoel toen ik de laatste bijdrage zag, van het College van B&W van Rotterdam. Het doel komt dankzij de gift van mijn thuisstad nu echt heel snel naderbij. Ik ben ongelooflijk blij dat we de kinderen kunnen helpen. En ik ben verschrikkelijk trots dat ik zulke geweldige mensen ken die hebben willen bijdragen.

Uit mijn hele verleden zijn er al mensen geweest die hebben bijgedragen. Fans van de Osdorp Posse, collega’s van XS4ALL, van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, van EPPA, veel PvdA’ers (vanuit Rotterdam tot aan de landelijke partijtop), docenten van mijn middelbare school, jarenlange vrienden, collega’s uit de Provinciale Staten, docenten van mijn bestuurskunde opleiding aan de EUR, noem maar op, ze gaven allemaal thuis. Geweldig!

Veel dank ook aan het AD/RD, De Havenloods, Intermediair, Maasstad en Radio Rijnmond voor hun berichtgeving over mijn werk in China. En nog veel meer dank dus aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd: de familie van der Burg, Lennie, Hans A, Hans K, Annet, de familie Van Oosterhout, GJM, Jannelieke, Hans N, de familie Nik, Attila, de familie(s) Houben, de familie de Vries, Anton, Tom, Bas, de familie Visser, het College van Burgemeester & Wethouders van de gemeente Rotterdam, Kees, Gerwin, Herman, Remco, Michiel, Albert, de familie van der Vijver, Jan, Elma, Iwan, Martin, Ronald, Peggy, Rob, Erwin, Jessica, JR, Elly, Ludwig, Maddie, Ronald, Paul, Maarten, Myrza, Bert, Richard S, Mark, Wim, Maarten, Henk, Dick, Fouad, Stichting XS4ALL, de familie Bakker, de familie van ‘t Oosten, Jan en Barbara, MJC, EJ, de familie Redelaar, Alm, Folkert, Richard van P, Cor, de familie Makker, Vincent, Ar, Paul, Nic, de heer Willemse, de familie Keuker, Henry, Niek, Robin en Peter.

Giften zijn en blijven meer dan welkom, want we zijn er nog niet. Bijdragen voor de operaties voor het weeshuis kun je nog steeds overmaken naar 3559.10.977 ten name van CDM Verdel te Rotterdam, onder vermelding van ‘operaties kinderen weeshuis’. Alvast bedankt!

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*