De bouwplannen voor het nieuwe weeshuis

Father Duan heeft vanmorgen vroeg de allereerste uitgewerkte tekeningen gekregen van een uitgebreid plan om een nieuw weeshuis te bouwen. Het terrein heb ik enkele dagen geleden al laten zien op een hele rits foto’s, hieronder zie je een stukje van de bouwplannen. sorry dat de foto’s een beetje donker zijn wellicht, mijn batterij was zo goed als leeg en de camera wilde daarom niet meer flitsen.

Totaaloverzicht: Op onderstaande tekening zie je het totaaloverzicht van de bouwplannen. Bovenaan is gebouw 1, met een lengte van ongeveer 70 meter. Daaronder zie je nog zes gebouwen, maar dat zijn plannen voor de lange termijn (denk aan 10 of 20 jaar). De lengte van het totale gebied is maar liefst 150 meter.

Gebouw 1: Dit is het bouwplan van gebouw 1. Er zijn meerdere kamers, elk met twee of drie bedden, televisie, een theetafeltje en kasten. Er is meer dan genoeg draairuimte voor rolstoelen. Er komt ten minste 1 lift in het gebouw en er zijn sowieso twee trappen in het 3 verdiepingen tellende gebouw. Ook zijn er op elke verdieping twee speelkamers, een dokterskamer, nurseroom en wc’s.

Gebouw 1, verdieping 1: Op onderstaande tekening zie je een deel van de eerste verdieping in Gebouw 1. De cirkel geeft aan dat er een draaimogelijkheid is voor rolstoelen.

Close-up kamer: En hier een close-up van een kamer op de eerste verdieping. De andere verdiepingen zijn grotendeels hetzelfde ingedeeld.

De bedenker!: En hier de bedenker van dit alles: father Duan!

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*