De wereld van Witte de With & (xs-) relaxed zeilen!

De Wereld van Witte de With. We bezochten een paar exposities en musea, maar de meeste indruk maakte toch wel de 8-seconden voorstelling die midden op straat te bezoeken was.

Op de straat stond een manshoge kast, waar iemand naast stond die het publiek uitnodigde om naar ‘de kortste voorstelling aller tijden’ te komen. Nieuwsgierig geworden mensen stapten in de kast, om daar zonder uitzondering na 8 seconden breed lachend weer uit te komen. Ik kon de verleiding uiteraard ook niet weerstaan en stapte naar binnen. Eenmaal in de donkere kast zag ik naast mij twee gordijntjes. Op het moment dat ik mij af vroeg ‘wat zou er achter die gordijntjes zitten?’ gingen ze open. Er bleek een man achter te staan. Ik schrok me wild. Maar op het moment dat ik bij was gekomen van dat schrikken begon het tweede deel van de show: ik kreeg een klap op mijn hoofd met een opblaashamer. En toen ging de deur weer open…. 🙂

En gisteren moest ik al vroeg op om in de trein naar Amsterdam te stappen, vanwaar we met ruim dertig mensen per zeilboot zouden vertrekken naar het IJsselmeer om daar een dag te zeilen. Deels mensen van Trin-iT en deels van XS4ALL. Laat ik volstaan met te zeggen dat het een fantastische dag was, dat het ‘tamelijk apart’ was om de oorlelletjes van Rogier te zien wapperen in de wind (…) en dat ik nooit meer voet aan wal wil zetten op Volendam. Knoop dat in je oren Herman! 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*