Dit is wat uw geld bereikt heeft!

Fantastisch nieuws uit China. Visueel materiaal namelijk. Van Peng Peng, een van de kinderen uit het weeshuis in Houma waar ik vorig jaar zoveel vrienden, kennissen en familieleden zo gek voor heb gekregen om geld aan te geven. Eerder berichtte ik al dat er heel veel goeds met het geld gebeurd is (nieuwe locatie, rolstoelen, apparatuur voor fysiotherapie, etc, zie hier), maar ik heb nu ook een foto van Peng Peng die aan zijn hazelip geopereerd is. Zie hieronder hoe Peng Peng er vorig jaar uit zag en hoe dat nu is. Echt geweldig!

Vrijdag vertrek ik weer naar Houma, dan zal ik zelf ook foto’s gaan maken. Ik ben erg benieuwd hoe het er verder voor staat. Ik heb ook begrepen dat er twee kinderen zijn overleden sinds wij er waren, maar ik weet (nog) niet wie… 🙁

Overigens hieronder nog foto’s van Ming Da vorig jaar met klompvoet en dit jaar zonder klompvoet, maar dat is dan weer niet te zien op de foto, haha. Dat ga ik als ik straks terug ben even regelen. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*