Een nieuw begin

Ik ben langzaam aan het bijkomen van twee maanden campagne voeren. Vanmorgen een aantal dingetjes geregeld, zoals het inkorten van Peter’s 2564 woorden tellende ‘acceptance speech’ naar ruim 900 woorden. Lastig om te doen, maar wel leuk. Een online agenda regelen leek ook handig. Misschien een tip die anderen ook kunnen gebruiken: www.onlineagenda.nl. Super praktisch en makkelijk! En ik heb de rubrieken op www.petervanheemst.nl die nu in de verleden tijd moeten staan als zodanig omgebouwd. Het campagnewerk wordt daarmee langzaam afgesloten.

Peter zit nu namens de Tweede Kamer in het vliegtuig naar Geneve voor een 5-daags bezoek aan het IPU. Op de valreep sprak ik hem nog even. Ik ben nu officieel campagneleider af en krijg nu het naambordje politiek assistent opgeplakt. Nog 5,5 maand tot de gemeenteraadsverkiezingen! 

Ondertussen zou ik vanmorgen meedoen aan de tien kilometer bij de marathon van Amsterdam. Maar dat is er dus niet van gekomen. Vroeger had ik een leven! Denk ik.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*