Een scriptie afschrijven, het kan echt!

deze nog? Jan en Barbara (Jan is mijn inmiddels met pensioen zijnde en naar Frankrijk geëmigreerde oud-mentor van het Bonaventuracollege) en daarna snel naar bed om de volgende ochtend al meteen met mijn scriptie te beginnen.

In het begin vlotte het nog wel, zo goed zelfs dat ik met Jan een wandeling ging maken op het land. Alle foto’s zijn te zien op Toch werd het steeds lastiger om te focussen. Zo deed ik een van de laatste ochtenden bijna shampoo op mijn tandenborstel in plaats van tandpasta. En de ezels, die we eerder in de week bezocht hadden, kon ik de tweede keer niet vinden. Ik was verdwaald op de 5 hectare land van Jan en Barbara! En of dat al niet stom genoeg was, dacht ik ook nog dat ik wel even door een slootje kon waden waarvan het water maar vijf centimeter hoog leek te staan. Tot mijn knieën in de modder dus. De laatste avond was ook leuk, toen had ik dinges gevraagd om met haar spellingcheck even door mijn scriptie te lopen, want ik had geen Nederlandse check op mijn laptop staan.

Ze vond slechts zeven fouten in 101 bladzijdes, maar ze lachte me wel -terecht- keihard uit toen ik nota bene het woord ‘spellingscontrole’ fout geschreven bleek te hebben…. Maar goed, zondagochtend vertrok ik weer naar huis. Ik kreeg nog overheerlijke brie, zelfgemaakte bramenjam, heerlijk Frans brood, appelsap en een fles water mee (wat hebben ze me vertroeteld daar!) en daarna reed ik in 6 uur en 20 minuten naar Rotterdam terug. En ja, ik ben geflitst. En aangehouden bij de Franse grens:

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.