Eerste dag bij Binnenlandse Zaken

Zo. Dat was de eerste dag in mijn nieuwe baan. Om even duidelijk te maken waar ik werk (voor mezelf ook, want al die afkortingen zijn dodelijk): ik werk dus bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), waar Alexander Pechtold de minister van Bestuurlijke Vernieuwing is (BVK). Daaronder zit het Directoraat-Generaal Management Openbare Sector (DGMOS), onder leiding van Rob Kuipers. Daar weer onder zit de Directie Innovatie- en Informatiebeleid Openbare Sector (DIIOS), waar Harry van Zon de scepter zwaait. En daaronder zit dan IIOS-II Afdeling Informatie Infrastructuur (IIOS) onder leiding van Jan Moelker. En daar werk ik. En ik ga me in ieder geval bezig houden met de oprichting van een nieuw instituut, dat als adviesplatform moet dienen voor Open Standaarden.

Ik heb het ook niet verzonnen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*