Eerste voorbereiding kop van zuidloop

Eigenlijk wilde ik gisteravond al gaan lopen, maar toen ging ik op het laatste moment ineens naar Harderwijk om met Jessica naar Van Helsing te gaan. Ja, die film is echt zo slecht als ze zeggen. 🙂

Daarna nog DE Oostenrijk video gekeken uit 1999 (jammer dat de spekjesoorlog er niet op stond) en pas diep in de nacht thuis. Toen had ik niet echt veel zin meer om nog te gaan lopen. 🙂

Vanmorgen ook niet, maar ik moest wel… anders gaat die Kop van Zuidloop 20 juni never nooit lukken natuurlijk. Ik begon te snel, maar dat wreekte zich op de terugweg van de Shell (8.22 heen) niet voldoende om een nieuw PR op dat stukje te beletten: 17.52. Maar ik had dan ook niet veel verder meer kunnen lopen.

Maandag of uiterlijk dinsdag weer, maar dan meteen het vijf kilometer parcours.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*