En toen was er weer een blog

Maar ik heb nog niet echt veel te melden. Ik ben thuis, zowaar. Ik kijk nu P&W, ik geniet nog na van ‘Gimme Shelter’ bij de reclame voor Flikken die de hele tijd op NL1 te zien (horen) is en ik vraag me af of ik naar ‘This Is It’ ga in de bios en hoe laat ik mijn wekker morgen moet zetten. Verder twitter ik nog wat loze kreten, werk ik mijn facebook profiel weer eens bij en ik zag net dat ik ook alweer een tijdje niet op Hyves ben geweest. Kortom: ik ben met werkelijk helemaal niets bezig nu.

Niet dat het een rustige dag was, integendeel. Ik heb maar liefst zes sollicitatiegesprekken gevoerd, het boek The Clinton Tapes gelezen, een stuk of 20 telefoontjes gepleegd, zo te zien een kleine 60 mails verstuurd, twee interviews afgenomen, een lijsttrekkersdebat bijgewoond, diverse onderhandelingen gevoerd, het slot van mijn fiets open laten slijpen (was sleuteltje kwijt), brandingmateriaal en contracten geregeld, me bemoeid met de boekpresentatie van prinses Laurentien in Your Space, een claim ingediend tegen een vliegmaatschappij en ik heb tussendoor ook nog ergens een broodje gekocht en een wokgerecht weten te scoren.

Business as usual dus, en dan moet het echte werk nog beginnen. Daarover later meer. Het zal wel druk worden hier…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*