Endorsements en Saguenay

Mitt Romney heeft vandaag McCain ge-endorsed (hoe schrijf je dat?). Was te verwachten. Huckabee is echt kansloos, ik vraag me echt af wanneer hij doorheeft dat hij de Republikeinse aanvalsmachine alleen maar ophoudt. Ik hoop dat dat nog even op zich laat wachten.

Excuses dat ik de afgelopen dagen wat afwezig ben geweest op mijn blog. Ik was even weg, naar Saguenay, in noord-oost Quebec, waar we met de Sauve Scholars een lang weekend verbleven. We gingen dogsledding, icefishing en we bezochten lokale politieke leiders. De media belangstelling voor onze trip was groot. Vier cameraploegen en vier radiostations volgden ons het hele weekend. Ik heb zelfs vijf minuten Frans gesproken tegen een regionale tv-zender. Was leuk. En we merkten eens te meer hoe bekend de Sauve Scholars hier zijn, terwijl de meeste mensen in Nederland er nog nooit van gehoord hebben.

Verder nog even weinig nieuws. Ik volg de verkiezingsstrijd met aandacht. Obama is on a roll…

This entry was posted in Reizen, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*