Er is iets

Boston Legal doet gekke dingen met je. Ik zette net een aflevering op pauze, zomaar. Voor ik het wist lag ik naar het plafond te staren en bedacht ik me dat ik twee dingen niet snap. Hoe het universum ooit begonnen is en hoe datzelfde universum oneindig kan zijn. Alles ertussenin kan ik nog wel wetenschappelijk verklaren. Maar neem nu dat oneindige. De officiele theorie over het einde van het universum leert ons dat er ooit een oerknal is geweest en dat het universum uitdijt, nog steeds. Aan het einde van het universum is niets.

Maar… als er niets is aan het einde van het universum, dan is niets er dus ook niet. Dus is er iets! Maar wat dan?

Volgt u het nog?

Tijd om weer op play te drukken.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*