Excuses

Ik word inmiddels van alle kanten belaagd dat ik echt te weinig blog. Sorry, sorry, sorry. Ik zal proberen mijn leven te beteren. Een van de opmerkingen die ik over mijn blog kreeg was dat de tips voor films werden gemist. Het is inderdaad al een flinke tijd geleden dat ik reclame heb gemaakt voor films die ik erg goed vond. The Wrestler een paar maanden terug nog, en alweer bijna een jaar geleden Young at Heart. Allebei steengoede films.

Nu moet ik zeggen dat ik recentelijk relatief weinig films gezien heb (ik zit voor 2009 amper op 30 films in de bios, wat voor mij extreem weinig is), maar als er dan eentje is die er met kop en schouders bovenuit steekt, dan is het wel Star Trek. Zelfs voor mensen die Star Trek helemaal niet kennen, of denken dat het alleen maar voor nerdy nerds is, durf ik te stellen dat het een hele goede film is, met een sterk plot, geweldige actie, goede humor, uitgebreide karakterontwikkeling en vooral ook een enorme vaart. Ik heb ‘m inmiddels -schrik niet- vier keer gezien en hij blijft super. Ik heb het niet vaak dat ik films uberhaupt een tweede keer wil zien, laat staan drie of vier keer!

Verder heb ik me de laatste maanden in een aantal series verdiept, waaronder Dexter. Leuker dan ik dacht. Aanrader vanwege de wat vreemde sfeer. Maar inmiddels ben ik gewoon weer doodleuk the West Wing voor de tweede keer aan het kijken. Nu alweer ergens in seizoen vijf. Blijft toch de beste tv-serie op de planeet.

Ook wil ik graag even kwijt dat ik Wilders’ actie op de Deense tv ronduit hilarisch vond: meneer die daar verkondigde dat 80% van alle gevangenen in NL moslim zou zijn. Moest ineens ook weer denken aan zijn tegenstand tegen de invoering van de sharia (islamitische wetgeving). Ook altijd zo’n mooi verhaal: alsof er ook maar 1 politieke partij in Nederland is die daar wel voor is. Natuurlijk zijn we tegen de barbaarse strafmethoden die in de sharia gangbaar zijn. Wij willen geen handen afhakken van dieven. Dat is middeleeuws. In dat opzicht is het wel interessant dat Wilders het wel een goed idee vindt om criminele Marokkanen in de knie te schieten. That’s what I’d call progress…. (…).

Afijn. Ik blog dus weer. Over… nou ja… van alles. Verzoekjes? 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*