G1 of iPhone of…?

Ik loop al 400 jaar met een mobiele telefoon rond die toen al (in 1609 dus) sterk verouderd was. Ik kan er mee bellen en smsen en daar houdt het mee op en dat is natuurlijk helemaal niet hip ende trendy. Daar moet dus iets aan gebeuren. Dus ik zoek even wat hulp: ik zit bij T-Mobile en wil daar op zich ook wel rond blijven hangen. Ik heb nog steeds trauma’s van een verhuizing van Telfort naar T-Mobile (toen nog Ben) ooit, dus ik ben redelijk honkvast nu. Vier issues:

– iPhone is relatief duurder dan G1. Wat is het belangrijkste verschil in de praktijk (wat is beter)?

– G1 is nu 28,50 EUR voor 2 jaar, inclusief toestel en gratis internet (onbeperkt; web n walk plus). Ligt het nou aan mij, of is het raar dat die prijs exact hetzelfde is voor nieuwe klanten als voor trouwe oldschoolers zoals ik? Hoort daar geen extra vaste klantenkorting bovenop, en zo ja: hoe ga ik dat versieren als ik dit zou doen?

– Iemand op twitter opperde dat ik eigenlijk moet wachten tot de nieuwe androids uitkomen. Ik heb braaf gezegd dat ik dat een interessant idee vond, maar eerlijk gezegd heb ik geen idee wat androids zijn en of het inderdaad de moeite van het wachten waard is. Is it?

– Even voor de duidelijkheid: ik zoek een telefoon waarmee ik 1) onbeperkt kan internetten 2) kan bellen 3) kan smsen, en dat alles voor een betaalbaar tarief en met een toestel waar een qwerty toetsenbord bij zit. Bij voorkeur moet makkelijk in gebruik zijn: e-mail (ssh variant in een heerlijk ouderwets dos-schermpje!), web, twitter, standaard zooi als facebook, hyves, linkedin, msn, word, en eventueel ook video (tv/downloads).

Nou, roep maar. 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*