Ga naar Quick Repair in Rotterdam!

Zo, het is even tijd voor wat openlijke reclame voor een bedrijf. Ik ging namelijk zojuist op zoek naar een plek waar ik een nieuw kentekenbordophangsysteem kon vinden (zie mijn vorige blogentry, waar ik schreef dat ik gisteren een aanrijding heb gehad). Bij de eerste reparatieshop hadden ze die systemen niet, ze verwezen me door naar Halfords: same story. Zij vertelden weer dat ik naar Delme moest rijden. Op weg daar naartoe zag ik ineens een bordje van een ander bedrijf: Quick Repair, pal naast het Feijenoord stadion. Ik reed daar naartoe in de hoop dat ze me konden helpen. En daar gebeurde het wonder:

Ik kwam binnen, zag drie mensen die hard aan het werk waren, waarvan er eentje direct naar me toekwam toen hij me binnen zag komen. Ik legde het probleem uit, hij vroeg mijn autosleutel, reed de auto naar binnen, hing een nieuw ophangsysteem op, deukte de nummerplaat uit, bevestigde die, reed de auto weer naar buiten, gaf mij de sleutel, waarop ik zei: ‘Jeetje, het lijkt wel een pitstop, zo snel!’ en toen liep hij weer weg naar de garage terwijl hij zei: ‘Het is wel goed zo’, mij verbouwereerd achterlatende. Ik kon nog net een dankjewel stamelen en liep daarna erg vrolijk naar mijn gerepareerde auto.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Lang leve Quick Repair. Lang leve Rotterdam!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*