Gekkenhuis in New York: Super Tuesday en Super Sunday…

Ik zit momenteel in een Deli bij het stadhuis van New York. Het is hier een gekkenhuis. Vandaag is de Ticker Tape parade voor de New York Giants, die zondag de Super Bowl wonnen. Honderdduizenden mensen blokkeren op dit moment elke straat. Het stembureau op Chambers Street waar ik net vandaan kom is nagenoeg onbereikbaar. Toch komen er nog veel mensen stemmen. Het is drukker dan vier jaar geleden, aldus een medewerkster van het stembureau.

Ik was vanmorgen al vroeg op pad, mede vanwege interviews met de Belgische VRT bij eerdergenoemd stembureau en een kort verslag op radio 1. Maar elke reportage blijft voorlopig bij een voorbeschouwing, want pas om 9 uur sluiten de stembussen. Dan is het inmiddels 3 uur ‘s nachts in Nederland.

Ik ga me zometeen door de menigte heen proberen te worstelen om bij de campagnekantoren van Obama en Hillary te komen.

Overigens, voor de mensen die mij gisteren en vandaag op mijn Nederlandse nummer probeerden te bellen: dat werkt erg slecht momenteel. Probeer het aub op mijn andere mobiel: +1 514 585 83 87.

This entry was posted in Uncategorized, Verenigde Staten. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*