Geloof niet alles wat ik zeg

Menso, als ik zeg dat feedback eng is, dan meen ik dat niet hoor. 🙂

Afijn, net dus voor het eerst in anderhalve week (en voor de tweede keer sinds 4 april) weer gelopen. Op mijn nieuwe schoenen, die het goed doen. Mijn benen echter, dat is een ander verhaal. Ik liep in 8.54 naar de Shell, zonder al teveel problemen, dus er was nog wel iets van conditie over. Dat was alvast prettig. Maar mijn benen zijn nog verre van op orde. Beide scheenbenen verkrampten en deden pijn. Ik heb 4 april echt wat stukgemaakt,  voor langere tijd. Maar toch heb ik er nog steeds geen seconde spijt van dat ik toen die tien kilometer heb gelopen. Gek he? Donderdag bij XS4ALL ga ik weer lopen. The show must go on. 🙂

Nu eerst eten en dan morgen… morgen voor het eerst in meer dan een maand ga ik scriptie.doc weer eens openen. Dat wordt schrikken!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*