Gemeubileerd 2-kamer appartement in Rotterdam te huur van 3 mei t/m 31 juli voor 1300 EUR Verhuurd!

Ik verhuur mijn appartement, per 3 mei tot uiterlijk 31 juli 2007. Ik woon op Vondelweg 51, op 1 minuut van de Meent, dus midden in het centrum, en op 5 minuten van Rotterdam CS. Bus- en tramhalte zijn op de hoek van de straat, evenals een Albert Heijn.

Indeling: Zeer goed onderhouden en recent geheel gerenoveerd 2-kamer appartement op de 3e verdieping (lift aanwezig naar 3e verdieping). Entree met meterkast, en kast voor opslag en wasdroger. Dan half open keuken met gasfornuis, koelkast, magnetron. Moderne en geheel nieuwe douche, daarnaast weer de wc. Dan slaapkamer, met 2-persoonsbed, ruime kasten, tv, doorloop naar balkon met heel veel raam en dus uitzicht!

Grote woonkamer van 4×10 meter, met eveneens (breedbeeld)-tv, bankstel, tafels, stoelen, boekenkast. Raam aan achterkant woning geen gordijnen, maar automatisch rolluik dat het licht sterk filtert.

Onderin complex ook nog een apart berghok en afgesloten fietsenstalling. Fiets is beschikbaar.

Verhuurprijs: 1300 EUR inclusief alles, dus ook gas/water/licht, wireless internet en gratis parkeerplek. Als de energierekening hoger is dan 200 EUR per maand, dan moet het verschil wel worden bijbetaald.

Reacties per e-mail naar loc@ipimuu.org of bel 0624-524437.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*