Genesis deel II

Ik krijg veel reacties op mijn blogposting over het optreden van Genesis. Niet alleen in de feedback, maar ook per mail. En daar wil ik graag even iets over kwijt.

Toen ik onlangs Meat Loaf zag in Keulen, was dat zo ongelooflijk slecht, dat ik elke reactie die ik kreeg van mensen die het wel goed vonden alleen maar honend terzijde kon leggen.

Maar bij Genesis is het een ander verhaal: ik vond het saai, maar zoals ik al schreef: ik kan me goed voorstellen dat andere fans het wel een goed optreden vonden. Dat blijkt voor een aantal mensen ook het geval te zijn. En ik ben daar erg blij mee. Heerlijk als je een goede avond hebt bij een band waar je groot fan van bent! Dank voor alle reacties dus. 

This entry was posted in Muziek, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*